ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ

- Η Γερμανία, οφείλει στην Ελλάδα πάνω από 70 δις ευρώ, από τον Πόλεμο! Στις 6 Απριλίου 1941 η Γερμανία εισέβαλε ύπουλα στην Ελλάδα, απλώνοντας τη μαύρη σκιά της Ναζιστικής Κατοχής, οδηγώντας πάνω από 600.000 Έλληνες στο θάνατο από πείνα και κακουχίες, ενώ σε 200.000 υπολογίζονται οι νεκροί στο πεδίο του Πολέμου 1940-΄44, μαζί με τους εκτελεσμένους, τα θύματα της Εθνικής Αντίστασης κ.α. Παράλληλα η Γερμανία, που οδήγησε σε τέτοια Γενοκτονία τον Ελληνισμό, κατέστρεψε ολοσχερώς όλες τις υποδομές της Ελλάδας, ενώ απέσπασε με τη βία "δάνειο" από την κατεχόμενη Τράπεζα της Ελλάδος, που ποτέ ως τώρα δεν επέστρεψε! Οι οφειλές της προς τη χώρα μας υπολογίζονται συντηρητικά σε τουλάχιστον 70 δις ευρώ, τα οποία θα μπορούσαν άμεσα να αλλάξουν τη δημοσιονομική και πραγματική εικόνα της Ελλάδος! Στο ποσό αυτό φυσικά δεν περιλαμβάνονται οι αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλει η Γερμανία στους συγγενείς των θυμάτων, που εκτέλεσε, έκαψε ή κατέστρεψε τις περιουσίες τους! Δείτε περισσότερα www.noiazomai.net

Στίγμα Θέσεων

Γιατί η Γνώση είναι Δύναμη και η Επίγνωση=Ελευθερία

Περιμένοντας τους Βαρβάρους

«Τον πτωχόν και πένητα λαόν σήκωσες από... της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων (βδελυγμάτων) και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντος λαόν αυτού»
Ευσέβιος ευαγγ. προπαρ. / εις τους ψαλμους / αλληλουια. ριβ΄ (23.1352.34) ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ (265-340 μ. Χ.)

16 Φεβ 2010

Η Πτώση του Βυζαντίου - Το Μάθημα που δεν πήραμε

Η Πτώση μιάς Αυτοκρατορίας - Το Μάθημα του Βυζαντίου

The Fall of an Empire - The lesson of Byzantium


The Fall of an Empire-The lesson of Byzantium-Greek Language from east on Vimeo.

Εξαιρετική δουλειά ενός Ρώσου Παπά-Καλόγερου, που αφού μελέτησε την ιστορία, έβγαλε τα συμπεράσματα του, όπως κάθε λογικός άνθρωπος κάνει και γύρισε το Ντοκυμαντέρ αυτό μπάς και ξεστραβωθούμε εμείς εδώ........ που εξακολουθούνε μερικοί ανεγκέφαλοι να λένε "με όρθιο κεφάλι βυζάντιο και πάλι" , τόση ιστορία γνωρίζουν τόσο καταλαβαίνουν !!!
Το παπαδαριό με τους φαναριώτες "αριστοκράτες" 
ξέσκισαν τα υπολοίματα του Ελληνικού Εθνους.
Τα ίδια κόλπα συνεχίζονται και σήμερα με το παπαδαριό και τους πολιτικούς "αριστοκράτες".....
Αμφιβάλετε ότι θα ξανάχουμε σύντομα Νεο-Οθωμανική κατοχή ;;;; 
ως συνέπεια του σφιχτού εναγκαλισμού Εκκλησίας και Κράτους;;;;  !!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου